Viszonteladóknak
 
Miért érdemes minket választania
 
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
 
Üdvözlök minden kedves viszonteladót, kereskedőt!
 
Egy lehetőséget és egy nagyon jó ötletet szeretnék Önöknek adni arról, hogy miért érdemes Nagykereskedésünket választani.
 
Érezte már becsapva magát? Történt már olyan Önnel, hogy a megrendelt árú tartalma nem éppen felelt meg az Ön által elvárttól? Esetleg megrendelt zsákjában angol helyett spanyol vagy olasz akár holland ruhát talált? Rosszabb minőséget kapott ugyan azért a pénzért? Elege van, hogy rendeléseit nem teljesítik időre, nem az Ön által elvárt dolgot tartalmazza minden egyes zsák és a nagykereskedők teljesen semmibe veszik? Ismeri a horgász stratégiát? Amikor az elsõ szállítmány szép aztán egyre gyengébb minőséget kap? De sorolhatnánk még a nagykerek egymást közt való vásárlásától, amire csak rá mondják “Friss kamion érkezett Angliából!”
 
Gondolja ezeket végig és ha ezek közül bármelyik is előfordult már Önnel akkor látogasson el hozzánk vagy vegye fel velünk a kapcsolatot. Ne ragadjon le egy olyan nagykereskedőnél, aki jóval több hasznot vesz el magától, mint amekkorát termel. Próbáljon ki egy új lehetőséget. Válogasson kedvére, szabadon, csak azt vegye meg, amit valóban el tud adni! Hozzon segítőket a könnyebb, gyorsabb és hatékonyabb válogatásért. Nincs zsákbamacska csak, amit Ön szeretne.
 
Nem tudja eladni készletét?
Semmi gond, mi vissza cseréljük Öntől megmaradt ruha mennyiségét amit tőlünk vett és vásárláskor csak a különbözetet kell fizetnie. Így nincs a nyakán maradt eladhatatlan árú és folyamatosan tudja forgatni készletét. Célunk nem rátukmálni a vevőre az árút, hanem a jó és kölcsönös bizalmi kapcsolat ápolása hosszútávon.
 
Képzett dolgozóink bármilyen zsákot összeállítanak és minden kérést teljesítenek, ami ahhoz szükséges, hogy elnyerje az Ön bizalmát és megelégedettségét. A ruhákat préseléskor nem szemetes kuka módjára öntjük a gépbe, hanem hajtogatva kerül préselésre 45 kg-os kivitelben így nem veszít semmit tartósságából. Áraink igazodnak a minőséghez, melyekről személyesen is meggyőződhet!!!
 
Nincs többé vegyesen összedobált ruhás zsák, nálunk a Krém tényleg Krém és nincs 1. osztály Krém áron. Hozza meg az Ön által legideálisabb döntést és merjen valami újba belevágni.
 
Látogasson el hozzánk vagy vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon esetleg emailben.
 
Szeretettel várjuk!